go foto

edge
Op deze pagina's vind je verwijzingen naar de beste internationale fotografen en naar semi-professionals die nog op zoek zijn naar wereldwijde erkenning. Ze staan op alfabetische volgorde.

GROTE NAMEN
Je kunt vergelijkbare informatie vinden op Wikipedia, of op sites die zich volledig op één fotograaf storten. Ik houd het bij korte verhaaltjes en zal keurig alle links bijsluiten. Nogmaals: de website is een persoonlijk notitieblok en de korte beschrijvingen van Ansel Adams, Govert de Roos, Yousuf Karsh, Stefan Vanfleteren en anderen geven alleen maar een indruk van mijn 'eregallerij der allergrootsten’.


GROTE AMBITIES
Hier staan links naar websites van mensen die ook dagelijks met fotografie bezig zijn, maar nog niet bekend zijn. Sommigen dromen van een grote doorbraak, anderen zijn gepassioneerde hobbyisten en een derde categorie zit vol bruikbare kennis over techniek en compositie. Kijk eens rond en klik op 'like'-buttons, RSS-feeds, of reageer in een blog als je verrast bent over de resultaten. Dat vinden wij dan weer leuk.
Als ook op deze pagina wilt staan, stuur dan een bericht via het
contactformulier. De voltallige selectiecommissie (smile) zal zich buigen over een eventuele plaatsing…