go foto

361-2015

Grof geschut


edge
Zondag 27 december 2015
Kaum zu ignorieren!
Je kunt het ook links laten liggen!
Comments

351-2014

edge
Vrijdag 19 december 2014: De stadsbus stopt naast ons huis. Da's best handig, want binnen vijf minuten sta ik in het centrum van Amersfoort (terwijl ik mezelf voorhoud dat we in een landelijk dorpje wonen).

Er is ook een nadeel. Met enige regelmaat sneuvelt het glas in het bushokje. Dat is -op zich- al vervelend, maar het gebonk en gerinkel vindt meestal midden in de nacht plaats, als jonge heren met teveel testosteron en alcohol vanuit de kroeg huiswaarts gaan. Waarschijnlijk hebben ze 's avonds een blauwtje gelopen (of niet de moed gehad om te doen waarvan ze droomden) en moet de frustratie toch ergens heen.

De laatste tijd ging het eigenlijk best goed. Het is zeker een maand geleden dat het opruimwagentje van de gemeente op de stoep stond. De rotjestijd is een rottijd voor bushaltes. Ik gok op twee van dit soort foto's per week de komende maand.
Comments

138-2013

edge
Zaterdag 19 mei: Het is een druk weekeinde. Anouk zingt in Malmö op het Eurovisiesongfestival, in Amersfoort is het Jazzfestival en bij ons op het dorp is de jaarlijkse kermis. Zoveel keuze, 't is om gek van te worden.
Comments