go foto

071-2013

edge
Dinsdag 12 maart: Europa is in de ban van de winter. Vooral in Duitsland, België en Frankrijk is het puinhoop op de weg. In het zuiden van Nederland heeft het ook behoorlijk gesneeuwd en stonden er kilometers lange files. In het midden en noorden begon daarentegen vanmiddag de zon te stralen. Koud was het wel… Heul koud!
Comments

297-2012

edge
25 oktober: De vaart moet er uit en het sluipverkeer moet verbannen!!!! Ons dorpsstraatje wordt gemoderniseerd. Om de honderd meter komt een verkeersdrempel. Dat zal ze leren, al die illegale wegpiraten die hier stiekem langs sneaken. Na vele inspraakrondes en uitgebreid onderzoek dat een jaar of twee duurde, is besloten dat deze weg een dertigkilometerzone gaat worden. Ik vind het prima, al moest ik vanochtend wel halsbrekende toeren uithalen om het dorp uit te komen.
Comments

276-2012

edge
Dierendag 2012: Heel Nederland kreeg vanochtend -tijdens de spits- een flinke plens regen. Binnen de kortste tijd stonden alle lichten en lijnen (van de navigatie) op rood.
Comments

241-2012

30-08-2012

30 augustus 2012: Welkom in Hilversum, mediahart van Nederland. Geen idee hoe ze het telkens voor elkaar krijgen, maar dit dorp zit iedere dag muurvast. Vandaag was het wel duidelijk: midden in de spits moest er een buitengewoon transport gereden worden op een toch al overbelaste toegangsweg. Resultaat: een half uur extra wachttijd!

Comments