go foto

297-2012

edge
25 oktober: De vaart moet er uit en het sluipverkeer moet verbannen!!!! Ons dorpsstraatje wordt gemoderniseerd. Om de honderd meter komt een verkeersdrempel. Dat zal ze leren, al die illegale wegpiraten die hier stiekem langs sneaken. Na vele inspraakrondes en uitgebreid onderzoek dat een jaar of twee duurde, is besloten dat deze weg een dertigkilometerzone gaat worden. Ik vind het prima, al moest ik vanochtend wel halsbrekende toeren uithalen om het dorp uit te komen.
Comments

289-2012

edge
Woensdag 17 oktober 2012: Onze prachtige dorpsstraat wordt een dertig kilometergebied. Ongeveer om de honderd meter wordt een enorme verkeersdrempel op de grond gelegd. Ik weet nog niet of ik er blij mee moet zijn. De taxichauffeurs zullen nu in de weekendnachten wel iets langzamer door het dorp scheuren, maar tien van die heuvels voordat je Hoogland uit bent, is weer niet zo fijn. Daar zie ik zelfs als een berg tegenop.
Comments

241-2012

30-08-2012

30 augustus 2012: Welkom in Hilversum, mediahart van Nederland. Geen idee hoe ze het telkens voor elkaar krijgen, maar dit dorp zit iedere dag muurvast. Vandaag was het wel duidelijk: midden in de spits moest er een buitengewoon transport gereden worden op een toch al overbelaste toegangsweg. Resultaat: een half uur extra wachttijd!

Comments