go foto

365-2015

The times they are a changin'


edge
Donderdag 31 december 2015
We wonen nu 21 jaar aan een klein plein in Hoogland. Vanavond hebben we voor de eerste keer in al die tijd een feestje met de buren. Sommigen heb ik nog nooit gesproken. René, Karin, Jan en Heidi hebben er alles aan gedaan om het oudejaar sfeervol uit te luiden. Misschien wordt vanavond wel de start van een nieuwe traditie.

Er zijn meer veranderingen op komst: dit is het laatste plaatje met praatje op de site. Morgen zet ik de hele zaak over naar een andere server. Als je de 'Babbelupdates' nu per mail ontvangt, dan is dat morgen afgelopen. Op de nieuwe site kun je een vergelijkbare service gebruiken, maar daar moet je wel wat voor doen…. Uitleg volgt later in januari.

Stel dat je gehecht bent geraakt aan dit blog, dan zou je op 2 januari weer eens kunnen kijken op GOFOTO.nl

Voor nu: een veilige jaarwisseling en een spetterende start van 2016 gewenst. Ik hoop dat het een prachtig jaar gaat worden!

Proost!
Comments

336-2013

edge
Maandag 2 december: Het is weer de Top2000-tijd. Afgelopen weekeinde zijn de stembussen geopend en vandaag mocht ik naar het jaarlijkse symposium. Wetenschappers zetten alle cijfers op een rij en concluderen vervolgens dat we nog jaren the Eagles of Queen op de eerste plaats zullen aantreffen. Daar hebben ze verklaringen voor die ik niet helemaal snap, maar het zal wel kloppen. Ik ben in deze periode van het jaar buitengewoon goedgelovig. Vandaar.
Tijdens de bijeenkomst gebeurt ook altijd iets dat niemand had verwacht of voorzien. Het thema 'popmuziek verbindt generaties' werd dit keer heel letterlijk uitgewerkt. Roel van Velzen zong, samen met zijn vader, een liedje van The Beatles. Het was ontroerend mooi. Mijn advies: zo snel mogelijk opnemen en uitbrengen. Liefst nog dit jaar.
En mijn vrije keus voor de Top2000 (mocht je 'm willen weten) is 'For a dancer', gespeeld en gezongen door Jackson Browne, samen met Venice. Over tearjerkers gesproken...

Jackson Browne and Venice - For a dancer
Comments