go foto

079-2014

edge
21 maart: Je weet hopelijk dat deze site ook een fotoshop heeft... Nee? Kijk dan snel even bij de kaartensectie.

Kerels en kornuiten
Voor echte mannen zit er nog niet veel tussen. 't Zijn allemaal kleurrijke bloemen en ander liefderijk sfeergedoe. Een stoere vent kiest daar niet voor. Ik ben daarom op zoek gegaan naar plaatjes die kranige kerels met goed fatsoen naar hun kornuiten kunnen sturen.

Haas met rugzak
Neem de Paasdagen. 't Is heel hip om dan een echte kaart te laten bezorgen. Mailen is te mager. Het moet zich tegenwoordig weer afspelen in de reële wereld. Maar je laat het als macho wel uit je hoofd om je vriendengroep te verrassen met een kaart vol gele narcissen, dartelende lammetjes, of zo'n haas met een mandje op z'n rug. Dat kan gewoon niet. No way!

De oplossing
Speciaal voor al die moderne mannen die met Pasen toch iets leuks willen rond sturen, heb ik een speciaal concept bedacht: het scheerspiegelei!
Comments

054-2014

edge
Zondag 23 februari 2014: 't Is lente vandaag. Daar hoort een foto bij van krokussen of lammetjes.

Metroman
Lente = lammetjes! Het lijkt zo'n simpele constatering, toch worstel ik er ieder jaar weer mee. Je krijgt namelijk al snel van die zijige plaatjes. "Ahhh, kijk: liiieeeff!" Zoiets. Op dat soort momenten realiseer ik me eens te meer dat de hele wereld kan meekijken op deze internetpagina. Nou mag iedereen weten dat ik ook een zachte kant heb, maar een zichzelf respecterende man overdrijft nooit... NOOIT!
Uiteindelijk heb ik gekozen voor zwart/wit. Dat staat best stoer (en het sluit mooi aan op de foto van gisteren).

Transparant
Het is een compromis, dat is waar, maar nu weet je tenminste waarom. Morgen de krokussen dan maar...

edge
Comments