go foto

042-2014


Dinsdag 11 februari 2014: Morgen ga ik weer 'filmen'. Dat betekent de nodige voorbereiding. Plaatjesprofessor Sander Ruijg heeft me uitgelegd hoe we de kleurbalans van drie verschillende camera's hetzelfde krijgen.
En het geheugenkaartje moest leeg. De opnamen van de vorige keer stonden nog in de weg. Voor de zekerheid heb ik ze maar gestald op de computer. En ja, als je daar dan toch plotseling beeldmateriaal in overvloed hebt staan, waarom dan niet even een montage gemaakt? Ja toch, niet dan? Het was een kwartiertje werk en super leerzaam voor deze amateur videograaf....
Comments

034-2014

edge
Maandag de 3e: "'t Kan verkeren". Dat leerde ik van Rederijker Bredero toen ik Schrijvend Journalist wilde worden en Nederlands studeerde. De pen heb ik later ingeruild voor een microfoon en ging interviewen voor de Radio. Nog weer later raakte ik verstrikt in het Wereldwijde Web. Internet had plaatjes nodig, dus ik ging fotograferen. En nu, lieve lezer, heb ik video-opnamen gemaakt voor een bedrijfsfilm. Marc de Hond nam me mee als assistent. Ik was als was en heb braaf gedaan wat hij zei. Toch grappig om weer eens stage te lopen, na zoveel jaar. En ik heb genoten!
Oh, wat houd ik toch van media. Allemaal!

edge
Comments