go foto

135-2013

edge
Woensdag 15 mei: Ik heb me al een tijdje geleden voorgenomen om geen paddestoelen, katten, zwanen, of schapen meer te fotograferen. Soms moet je groot zijn en zo'n voornemen negeren. Toen ik de prachtige wolkenlucht zag boven het haventje van Hoogland-West met drie grote schepen die aan het lossen zijn, moest de camera uit de tas. Het schaap op de voorgrond wilde per se op de foto. Ik heb dat uiteindelijk maar toegestaan omdat het beeld er wel een zekere meerwaarde van krijgt. Ik overweeg nog om deze foto op Facebook te gaan gebruiken als coverplaat. Links krijg je dan mijn profielfoto te zien en rechts het andere, domme schaap. Misschien wel aardig. Ik denk er nog even over.
Comments

250-2012

edge
Dag 250, zaterdag 8 september: Jippie! 't Is opnieuw gelukt om de cover van een blad te halen met een foto. Jammer genoeg is het blad niet 'the Rolling Stone' en de foto is ook niet erg goed te zien, maar toch!!! Bij designonstock kunnen meubelwinkels hun spulletjes kopen.
In het blad Blizz worden de producten tentoongesteld. De makers van het blad hebben een tijdje geleden een canvasposter van mij als accessoire meegenomen. Nu staat het op de voorpagina van het blad, helemaal links in het hoekje tegen de muur van de woonkamer, achter de bank. Ik ken m'n plaats…
Comments