go foto

011-2012

Fotokring Eemland
Jongens wat was ik blij! Eergisteren kozen de leden van Fotokring Eemland mijn bijdrage aan het thema 'Water' tot 'Foto van het Jaar 2011'. Het is natuurlijk geen Zilveren Camera, of anderszins prestigieuze prijs, maar het is wel waardering van gelijkgestemden. En dat was leuker dan ik vooraf had durven hopen.
Het werkt als volgt: iedere maand kiezen we uit alle aangeleverde foto's van de kringleden een maandfoto. De verkiezing gebeurt met behulp van paperclips, die in een omgekeerd koffiebekertje worden gemikt. De foto met de meeste paperclips wordt maandwinnaar. Iedereen mag zes paperclips verdelen, drie voor de beste foto, twee voor de daaropvolgende, enzovoort. In december was mijn kijk op de Cascate delle Marmore verkozen tot maandwinnaar (het thema was 'Water'). Eergister werd diezelfde plaat dus de beste foto van het jaar.

Fotokring Eemland 1 Fotokring Eemland 2 Fotokring Eemland 3 Fotokring Eemland 4

Een dag later bracht de postbode twee grote afdrukken voor een komende expositie. En vanavond ga ik naar een mentoraat met Pieter van Leeuwen. Maar nu eerst maar eens gewoon aan het werk…
Fotokring Eemland 5Fotokring Eemland 6

blog comments powered by Disqus